Pretpark Hotels - Phantasialand

De Snelzoeker

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor pretpark nieuws, tips en aanbiedingen.

  Naam
  E-mail


  Follow Pretparkreizen on Twitter

  Phantasialand, Bruhl - Keulen

  Phantasialand, Bruhl - Keulen

  Phantasialand Hotels

  Al vele jaren is dit wel één van de bekendste Duitse pretparken die wij in Nederland kennen. Vlak over de Nederlandse grens vindt u in het kleine Duitse plaatsje Bruhl, bij Keulen, pretpark Phantasialand. Phantasialand heeft vele attracties waar het gehele gezin plezier van kan hebben. Achtbanen, wildwaterbanen en draaimolens, Phantasialand heeft ze allemaal. Naast deze attracties heeft Phantasialand veel shows en restaurants waar u heerlijke Duitse gerechten kunt eten. Ook heeft Phantasialand sinds enkele jaren een eigen Phantasialand Hotel. Het hotel begon onder de naam Hotel Phantasia, maar heeft sinds enkele jaren de naam Hotel Ling Bao. De naamsverandering is vanwege het feit dat dit hotel in het Chinese themagedeelte van Phantasialand ligt. Ook is de naamsverandering gekomen omdat Phantasialand een tweede hotel heeft geopend, Hotel Matamba. De grote Duitse stad Keulen ligt op zeer korte afstand van Phantasialand. Het verblijf en het bezoek aan het pretpark kunt u daarom gemakkelijk combineren met een bezoek aan Keulen.

  Phantasialand Hotel Ling Bao

  Phantasialand Hotel Ling Bao

  Dit is het eerste hotel van Phantasialand en ligt aan de rand van het pretpark in het Chinese themagedeelte. Het Phantasialand Hotel Ling Bao beschikt over 140 ruime familiekamers en heeft ook nog de beschikking over 25 tweepersoonskamers. Naast betaalde parkeermogelijkheden heeft het hotel een eigen restaurant, winkel en ook een eigen bar. Naast een verwarmd binnen- en buitenzwembad kunt u ook gebruik maken van de sauna in het Phantasialand Hotel Ling Bao. U kunt hier tijdens de openingstijden gratis gebruik van maken.

  Phantasialand Hotel Matamba

  Phantasialand Hotel Matamba

  Sinds enige tijd is Phantasialand Hotel Matamba het tweede familiehotel van Phantasialand. De vraag naar verblijfsaccommodaties bleek groter te zijn dan het bestaande aanbod. Phantasialand Hotel Matamba ligt aan het begin van het park, direct naast de hoofdingang van het pretpark. Ook ligt het tegen de gethematiseerde achtbaan Black Mamba aan. Phantasialand Hotel Matamba is zelf gethematiseerd in een Afrikaanse stijl. Phantasialand Hotel Matamba beschikt over 117 ruime familiekamers allemaal voorzien van de hedendaagse gemakken. Bij het hotel is, tegen betaling, voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

  Hotel Keulen - Bonn

  Hotel Keulen - Bonn

  Dit hotel ligt centraal tussen de steden Keulen en Bonn en op een zeer korte afstand van pretpark Phantasialand. Na slechts 4 km staat u voor de ingang van het pretpark. Hotel Keulen-Bonn beschikt over 38 volledig ingerichte kamers. Ook heeft het hotel een eigen restaurant. In de directe omgeving is er voldoende gratis openbare parkeergelegenheid.

  Hotel Zum Schwan, Weilerswist (Kolner Strasse)

  Hotel Zum Schwan, Weilerswist (Kolner Strasse)

  Dit is een echt typsich Duits hotel. Hotel Zum Schwan is lekker knus en heeft de beschikking over 8 volledig uitgeruste kamers. De locatie, 30 minuten rijden van Keulen en slechts een kleine 15 minuten van pretpark Phantasialand, is natuurlijk ideaal. Verder heeft u de beschikking over een gratis internetverbinding en ook gratis openbaar parkeren is mogelijk bij het hotel.

  Hotel am Rhein, Wesseling

  Hotel am Rhein, Wesseling

  Gelegen op een kleine 8 km van pretpark Phantasialand vindt u dit gezellige en sfeervol gelegen hotel. Het hotel ligt direct aan de Duitse rivier de Rijn en tussen de twee steden Keulen en Bonn. Het hotel heeft de beschikking over 68 compleet ingerichte kamers waarvan de meeste een mooi uitzicht hebben op de rivier. Hotel am Rhein is een echte aanrader om naast een bezoek aan pretpark Phantasialand ook eens lekker tot rust te komen.

  Hotel Pontivy, Wesseling

  Hotel Pontivy, Wesseling

  Hotel Pontivy in het plaatsje Wesseling heeft de beschikking over 26 kamers. Deze kamers zijn ingedeeld voor eenpersoons- of tweepersoonsgebruik. Gaat u met het gezin dan dient u dus twee kamers te reserveren. Het hotel heeft haar eigen restaurant met een per seizoen wisselende menukaart. Ook heeft het hotel een gratis internetverbinding en er is de mogelijkheid om gratis te parkeren bij het hotel. Pretpark Phantasialand vindt u binnen een straal van 8 km van dit hotel.

  Gastehaus Balthasar Neumann

  Gastehaus Balthasar Neumann

  In het gezellige centrum van Bruhl vindt u gastehaus/pension Balthasar Neumann. Het gastehaus is op een korte afstand gelegen van pretpark Phantasialand. Dit gastehaus heeft gezellige en comfortabel ingerichte kamers. Ook beschikt het gastehaus over een eigen restaurant waar u heerlijke gerechten kunt bestellen. Gastehaus Balthasar Neumann beschikt over 13 kamers en een eigen betaalde parkeerplaats. De mogelijkheid voor gratis parkeren in de omgeving van het gastehaus is ook aanwezig

  Smokey's Digger Camp

  Smokey's Digger Camp

  Smokey's Digger Camp is een zogenaamd 'Tipi dorp'. Tipi's zijn wigwams waarin u kunt overnachten. Direct naast Phantasialand ligt dit grote indianen Tipi dorp. U waant zich in dit dorp terug in de tijd, de tijd van het wilde westen. Als een echte indiaan kunt u dus nu met het gehele gezin of een grote groep tot 12 personen een leuke rode tent huren. Elke tent is simpel maar gezellig ingericht. U kunt ervoor kiezen om zelf een hoeslaken en slaapzakken meet te nemen, echter dit kunt u ook huren (vantevoren doorgeven). Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig op het Tipi dorp. Er is een receptie, ontbijtruimte en een recreatieruimte met tv en barbecue. De ligging direct naast Phantasialand is natuurlijk perfect te noemen. Ook beschikt het Tipi dorp over een eigen parkeerplaats. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. Dus wilt u een keer iets totaal anders ervaren en eens gezellig met het gezin knus in een tent overnachten kies dan voor dit Tipi dorp van Phantasialand.

  Camping Heider Bergsee, Bruhl

  Camping Heider Bergsee, Bruhl

  Camping Heider Bergsee heeft de beschikking over 250 caravanplaatsen en is het hele jaar geopend. Camping Heider Bergsee is meer dan 4 ha groot en is mooi en rustig gelegen midden in een natuurpark genaamd Rheinland. Dit natuurpark is ideaal om eens heerlijk te wandelen, joggen of fietsen. De camping heeft zelf een eigen kiosk en restaurant. Phantasialand is een goede 10 minuten van deze camping verwijderd. Een ideale locatie om een dagje pretpark af te wisselen met de rust en natuur van deze camping.