Pretpark Hotels - Movie Park Germany

De Snelzoeker

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor pretpark nieuws, tips en aanbiedingen.

  Naam
  E-mail


  Follow Pretparkreizen on Twitter

  Movie Park Germany - Movie World, Bottrop

  Movie Park Germany - Movie World, Bottrop

  Iedereen kent wel Movie Park in Duitsland vlak over de Nederlandse grens bij het Duitse Bottrop/Kirchhellen. In 1996 opende Movie Park onder de naam Warner Bros Movie World. Vele bekende figuren waren toen aanwezig in het park, zoals Batman, Daffy Duck en Roger Rabbit. Sinds 2005 gaat Warner Bros Movie World door het leven als Movie Park Germany en heeft het afscheid genomen van de Warner Bros figuren.

  Het pretpark heeft in de afgelopen jaren wel een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe attracties bij gekomen, zijn sommige attracties voorzien van een nieuw thema en zijn er nieuwe parkgedeeltes bij gekomen. Één van die parkgedeeltes is Nickland. Nickland is het enige pretparkgedeelte in Europa dat is gebaseerd op de bekende figuren van de tv zender Nickolodeon.

  Moviepark arrangement van: Hotel Kaiserhof.

  Hotel Monopol, Gelsenkirchen

  Hotel Monopol, Gelsenkirchen

  Op een goede 7 km van pretpark Movie Park Germany vindt u dit gezellige familiehotel. Hotel Monopol beschikt over 29 volledige ingerichte kamers. Het personeel is er zeer vriendelijk en het ontbijt is perfect geregeld. Bij het hotel heeft u de mogelijkheid om in de directe omgeving gratis te parkeren. Wilt u echter, tegen betaling, een privé parkeerplaats bij het hotel dan dient u deze te reserveren.

  Hotel Alter Giebel, Bottrop

  Hotel Alter Giebel, Bottrop

  Op een kleine 4 km van Movie Park Germany vindt u dit gezellige Duitse hotel. Hotel Alter Giebel beschikt over 17 compleet ingerichte kamers. De kamers zijn ruim van opzet en hebben een ruime badkamer. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen wat wils. Het hotel beschikt over een eigen gratis internetverbinding en ook de privé parkeerplaats bij het hotel is gratis.

  Van der Valk Hotel, Gladbeck

  Van der Valk Hotel, Gladbeck

  Een zeer mooi en ruim opgezet hotel en op slechts 7 km afstand van pretpark Movie Park Germany. Het hotel van de bekende hotelketen Van der Valk heeft 182 ruime kamers. Alle kamers zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken. Alle kamers hebben een eigen terras of balkon. Tevens heeft het Van der Valk Hotel ruime parkeergelegenheid waar u de auto gratis kunt parkeren.

  Hotel Grutering, Dorsten

  Hotel Grutering, Dorsten

  Op een 7 km afstand van dit hotel vindt u Movie Park Germany. Het hotel beschikt over 19 volledig ingerichte kamers. Het hotel heeft tevens een eigen bar en restaurant waar u heerlijke Duitse drankjes en gerechten kunt proberen. Hotel Grutering in Drosten heeft zijn eigen privé parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken, wel dient u vooraf deze parkeerplaats te reserveren.

  Chillten Hotel Bottrop, Bottrop

  Chillten Hotel Bottrop, Bottrop

  In Bottrop en op net geen 10 km afstand van pretpark Movie Park Germany vindt u dit hotel wat tevens ook als hostel wordt gerund. Het beschikt over 19 kamers die variëren in grootte. Het hotel heeft tevens een eigen restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Het hotel beschikt over genoeg gratis openbare parkeergelegenheid.

  Stadt-Hotel Gladbeck, Gladbeck

  Stadt-Hotel Gladbeck, Gladbeck

  Dit Stadt-Hotel is simpel maar volledig ingericht. Het hotel beschikt over 15 kamers en heeft in de stad Gladbeck een zeer centrale ligging. Ook Movie Park Germany ligt op een kleine 5 km van het hotel. Het hotel wordt verder geroemd om de goede prijs/kwaliteit verhouding en om zijn eenvoud en service. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats, echter deze is wel tegen betaling.

  Courtyard by Marriott Hotel, Gelsenkirchen

  Courtyard by Marriott Hotel, Gelsenkirchen

  Zeer mooi en luxe hotel. Het hotel beschikt over 198 ruime kamers en valt onder de hotelketen Courtyard by Marriott. Naast de aanwezigheid van een fitnessruimte heeft het hotel ook de beschikking over een eigen solarium en een stoombad. U kunt dus na uw dag in Movie Park Germany heerlijk ontspannen in dit hotel. Het pretpark ligt op een kleine 10 km afstand van het hotel.

  Hotel Alte Post, Gladbeck

  Hotel Alte Post, Gladbeck

  Dit knusse Duitse hotel in de stad Gladbeck beschikt over 18 comfortabele kamers. De kamers hebben verschillende indelingen en hebben zowel eenpersoonsbedden als tweepersoonsbedden. Pretpark Movie Park Germany ligt op een goede 5 km van dit hotel. U bent dus binnen korte tijd bij de ingang van het pretpark. Het hotel heeft geen internetverbinding en beschikt niet over eigen parkeergelegenheid.

  Hotel Albert, Dorsten

  Hotel Albert, Dorsten

  Op een kleine 7 km van pretpark Movie Park Germany vindt u dit gastvrije hotel. Hotel Albert serveert in zijn eigen restaurant heerlijke Duitse gerechten. Ook het ontbijt is hier iedere ochtend uitstekend verzorgd. Het hotel beschikt over 24 kamers en er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het hotel.

  Hotel Zum Schwan, Gelsenkirchen

  Hotel Zum Schwan, Gelsenkirchen

  Gelegen in een zeer rustige omgeving vindt u dit gezellige typisch Duitse familie hotel. Hotel Zum Schwan beschikt over 18 compleet uitgeruste kamers. Het hotel heeft de beschikking over een gratis internetverbinding. Ook de mogelijkheid tot openbaar parkeren bij het hotel is gratis. Pretpark Movie Park Germany vindt u op 7 km afstand van dit hotel.